cere-informatii-web-design-tl

comanda-acum-tl

La ce bun un site superb daca nu poti face lumea sa vorbeasca despre el. In ideea de optimizare-promovaretrafic targetat vs. trafic netargetat, promovarea online se poate imparti in promovare pentru ochii motoarelor de cautare si promovare pentru ochii vizitatorului.

SEO, Optimizarea poziţionării la (motoare de) căutare, este un proces de perfecţionare (favorizare) a vizibilităţii paginilor web site sau web page în cadrul ordonării rezultatelor căutării în lista făcută de motorul de căutare. „Search Engine Optimization" (SEO, în română optimizare pentru motoare de căutare) este o subcategorie a marketing-ului online SEM, practică apărută în anul 1990, odată cu apariţia primelor site-uri pe Internet, şi care reprezintă totalitatea tehnicilor prin care un site web este adus la o formă în care este propulsat mai sus în lista de rezultate date de un motor de căutare pentru diverse cuvinte-cheie. Cu timpul, optimizarea unei pagini web a unui site a devenit un serviciu oferit de unele companii şi/sau corporaţii.

SEO şi marketing

La începuturile Internetului, motoarele de căutare afişau în urma unei căutari, pagini în a căror descriere se afla cuvântul de cautare. Deoarece webmaster-ii (proprietarii de site-uri) au făcut abuz de acest factor, motoarele de căutare au alcătuit algoritme mult mai complexe, care includ:

 • Textul cuprins între etichetele <title> si </title>
 •  Textul cuprins între etichetele
 • Nume de domeniu
 • Elementele HTML
 • Etichetele HTML
 • Frecvenţa unui cuvânt cheie, atât în pagină cât şi global
 • Sinonime ale cuvântului cheie
 • Atributele ALT pentru imagini
 • Titlul link-urilor
 • Numărul total de hyperlink-uri de la şi spre o pagină
 • Calitatea site-urilor de la care pleacă link-uri spre o pagină
 • Vechimea unui site

În sens larg , SEO reprezintă o componentă a Marketing-ului prin faptul că necesită întelegerea modului în care funcţionează algoritmii de căutare şi ce ar căuta vizitatorii, pentru a stabili o corespondenţă cu site-urile care oferă ceea ce aceştia caută. Anumite tehnici SEO pot implica optimizarea codării unui site, fără a face modificări vizibile pentru vizitatori, precum ierarhizarea structurii site-ului, evitarea sau rezolvarea unor probleme care ar putea impiedica motoarele de căutare să indexeze complet site-ul. Alte eforturi mai vizibile ar fi includerea de conţinut unic care este uşor indexat si extras de pe site-uri web.

Ajung ca si concluzie la o noua filozofie a web-ului actual. In momentul de fata sunt mult mai multi oameni "luminati" in ce priveste Internetul si paginile existente au o calitate din ce in ce mai buna . Toata concurenta optimizeaza. Deja daca nu iti optimizezi site-ul nici nu te mai poti bate cu cei care fac la fel. Diferenta afacerii va sta si dincolo de optimizare, asta e clar. Insa grija mare daca va optimziati pagina sau daca cineva va executa aceasta lucrare.

Totul trebuie pregatit de la construirea site-ului si pana la sfarsit foarte bine ca apoi sa fie usor de promovat pe internet ,  un site facut dar care nu este optimizat corespuzator si promovat ca si cum nu exista va avea foarte mult de pierdut. Pe cand tu poti avea toate avantajele de partea ta de la bun inceput si sa mergi numai in castig si cu investitii foarte mici care sfideaza orice concurenta de pe internet in acest domeniu! Apeland la serviciile oferite de www.crearesiteunik.ro vei ramane surprins de rezultatele pe care le va avea firma Dvs pe internet.

Vreau optimizare si promovare pentru site-ul meu acum!