cere-informatii-web-design-tl

comanda-acum-tl

Creare site web si promovare online

vrajeala  Oferim servicii de calitate si mai putina vrajeala!

444Realizarea site-urilor si web design-ul au devenit o arta cu influenta majora in oglindirea activitatii firmelor.Internetul a devenit cel mai popular loc unde toate firmele isi fac publicitate prin a-si prezenta firma, produsele sau serviciile pe un site.Cum stim si noi, majoritatea oamenilor au deja acasa un calculator si internet, iar atunci cand vor sa cumpere ceva dau o raita pe internet sa vada produsele dorite sau serviciile pe care le cauta.Dumneavoastra detinand un site profesional pe internet, facut cu grija de la bun inceput si cu un design placut ochiului si o prezentare de nota 10, promovat cum se cuvine, veti fi in fata si aceste persoane vor apela la Dvs.

doi
Impreuna cu celelalte elemente definitorii (denumire firma, sigla, slogan si alte elemente grafice), site-ul isi lasa greu amprenta asupra promovarii unei afaceri. Noi va putem ajuta sa realizati un site competitiv care sa va aduca beneficii si cu un design deosebit si functii dupa preferinta dumneavostra.Nimanui nu ii place sa astepte dupa ceva. Astfel ca viteza de incarcare a unui site web este critica , mai ales in cazul celor care nu au o foarte buna conexiune la internet .Iar daca site-ul dvs. se incarca mai greu , vizitatorul nu va astepta ca site-ul sa se incarce si se va reintoarce inapoi pe Google sau pe pagina vizitata anterior si astfel veti pierde vizitatori importanti.


trei Nu este suficient ca un site sa aiba un design placut, este absolut necesar sa ofere informatii in cea mai optima maniera de prezentare, sa imbine preferintele si aspectele tehnice astfel incat sa se asigure o buna functionare a acestuia: fara mesaje de eroare, link-uri, viteza redusa, bug-uri, elemente stridente sau care acopera textul.Folosinta scazuta a imaginii - o cheie pentru o incarcare rapida este folosinta in mica masura a imaginilor. Imaginile pot spori o pagina, dar nu 80% din site-ul dumneavoastra sa fie numai imagini. Ati putea folosi cat mai mult html-ul. Site-uri foarte populare precum Yahoo, Google, eBay, Amazon, etc., au foarte putine imagini, deoarece timpul de incarcare este cel mai important, foarte des desenele simple sunt cele de succes.


patru Confidentialitate deplina in cazul in care se solicita, securizarea maxima a site-ului (nu pot fi sparte parole, linii de coduri din programare, nu pot fi banate, etc.) si se foloseste orice limbaj de programare este necesar astfel incat atat calitatea cat si design-ul sa corespunda exigentelor dvs. Este foarte important ca limbajul de programare utilizat sa fie curat, fara linii inutile de coduri mascate care ar putea slabi securitatea site-ului (asa zisele "ciorne" lasate inactive de multi programatori). Oferim posibilitatea de upgrade pentru orice imbunatatiri ulterioare prin serviciul de intretinere site-uri.


cinci Realizam tipuri de site-uri cunoscute cum ar fi: site-uri de prezentare firme, magazine virtuale,  forumuri, site-uri de licitatii, site-uri de anunturi, directoare web, gen hi5, youtube, cumparaturi colective si altele. Suntem deschisi la orice alte idei de site-uri cat si la functii speciale cum ar fi: formulare de rezervari incorporate, efecte speciale audio&video, sisteme de plata prin carduri de credit sau prin sms si numeroase alte solutii care vin in intampinarea ideilor dvs.

Indiferent de simplitatea unui site, este foarte important ca acesta sa se integreze la nivelul standardului cu care lucram. Preturile difera in functie de pachetul de servicii pe care il vom oferi in urma cererii dvs.

 

S.C. UNIK D&G COMPANY IT S.R.L.

contactttTel: 0743278829
Firma creare site Tulcea


Introducere produse in magazine online